Praktikus és hasznos húsvéti meglepetések

Húsvét közeledtével előtérbe kerül az ajándékozás, ilyenkor általában nem a nagy ajándékok a jellemzőek, apróbb ajándékokat szoktak vásárolni a felnőttek egymásnak, a gyerekek szoktak nagyobb dolgot találni a nyúl fészekben.
Praktikus és hasznos húsvéti meglepetések

Első gondolatra nem egyszerű kicsi keretből gazdálkodni, de azért nagyon jól megoldható az ajándékozás ha körülnézünk a boltokban, akár online is. Még ha nincs is ötletünk, a webáruházakban biztosan találunk néhány hasznos, örömöt okozó dolgot a szeretteinknek.

Milyen apróságokat találhatunk ki húsvétra?

Van pár olyan kisebb dolog, amelyek mindig jól jönnek:

  1. kézkrémek különböző katalógusokból

  2. fürdőgolyók, tusfürdők

  3. kreatív eszközök, kézimunkához kötőfonal, horgolócérna, festővászon, színes ceruzák, rejtvénykönyv,

  4. társasjátékok, kártyák, sakk készlet


Milyen ajándékok készülhetnek saját kezűleg?

Persze gyárthatunk saját magunk is valami különlegességet:

● kopogtatót az ajtóra,

● képkeretbe tehetünk képet a közös életükből,

● házi száraztészta készíthetünk különböző ízesítéssel,

● lekvárok, fűszerolajok, amit mi csináltunk,

● gyógynövényes szappan,

● illatos gyertya.

Sokan térnek vissza a nagyszülők által még kézzel készített élelmiszerek gyártásához, az eltevéshez, tésztagyúráshoz, kenyérsütéshez. Ezekből bármelyik adható ajándékként is, hiszen házi készítésű dolgokat nem egyszerű beszerezni. Természetesen más-más jellegű ajándékot célszerű adni férfiaknak és nőknek.


Mit ajándékot kapjon egy férfi húsvétra?

Más kérdés, hogy minek örül egy férfi:

  1. Ha szeret barkácsolni, akkor vehetünk barkácsgépet vagy barkácskészletet.

  2. Könyvet vagy zenei albumot, ha szereti a pihenésnek ezt a módját.

  3. Ékszert, vagy egy szép órát.

  4. Utalványt, érdeklődési körtől függően.

Mit ajándékozzunk egy nőnek húsvétra?

A nők általában sokkal egyértelműbben elmondják, hogy milyen ajándékot szeretnének kapni. Akár praktikusság, akár csak kényelmi szempontból döntenek, az ajándékok nem biztos, hogy izgalmasak viszont biztos, hogy hasznosak. Sok esetben többre megyünk olyan dologgal amire szükségünk van, mint valami drága, de haszontalan ajándékkal. Még a kényelmi szempontú ajándék is lehet nagyon hasznos ha csupán a szépségükkel levesznek a lábunkról.

● kerti termékek

● tárolók, rendszerezők, dobozok, kosarak a rendszerezéshez

● konyhai gépek

● fürdőszobai kiegészítők

De választhatunk praktikus meglepetést is, mint például egy új szemüveg, amire a másik már régóta vágyik, de még nem sikerült beszereznie magának. Amennyiben szemüvegre lenne szükségünk a Galéria Optika webáruházában, multifokális szemüveg, optikustól beszerezhető.


Ajándékok a már nem kis gyerekeinknek

Nekik a lényeg, hogy figyelmesen választották-e ki az ajándékukat, környezetvédelem, eco, újrahasznosított anyagokból készült termékek, turkálóban vásárolt darabok, kézműves termékek élveznek előnyt számukra. De a különböző programokra vásárolt jegyek, belépők is nagy örömet okozhatnak.


Fizikai ajándékok helyett közös élmények

Árfekvéstől függetlenül lehet:

● kirándulás a családdal

● közös kávézás baráttal, ismerőssel, kollégával

● romantikus kiruccanás Magyarországi helyszínre

● csajos hétvége egy európai nagyvárosban

● fiús hétvége a haverokkal

Egy-két kedves ötlet, ajánlat mindenkinek feldobja a napját, és ezekkel az ötletekkel sikerül örömet okozni a hozzátartozóknak.

Összegezve

Húsvétra beszerezhetünk apróbb ajándékokat, készíthetünk saját kezűleg, vásárolhatunk nőnek vagy férfinak hasznos és szép ajándékokat, meglephetjük gyerekeinket környezettudatos ajándékokkal, vagy elmehetünk együtt egy fantasztikus kirándulásra a lényeg, hogy mindenki örüljön annak, amit húsvétra ajándékba kapott.

Kapcsolódó cikkek

Húsvéti meglepetések hajó rajongóknak

Húsvéti meglepetések hajó rajongóknak

Itt a tavasz és a hajók, jachtok, csónakok szerelmeseinek itt az idő, hogy újra a vízre szálljanak és kivessék a horgonyt. Ezeknek az embereknek húsvéti meglepetést kitalálni nem egyszerű, a nekik szánt ajándéknak valami eredeti kell, hogy legyen.

Praktikus és hasznos húsvéti meglepetések

Praktikus és hasznos húsvéti meglepetések

Húsvét közeledtével előtérbe kerül az ajándékozás, ilyenkor általában nem a nagy ajándékok a jellemzőek, apróbb ajándékokat szoktak vásárolni a felnőttek egymásnak, a gyerekek szoktak nagyobb dolgot találni a nyúl fészekben.