6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

Bizonyára már kipróbáltad és te magad is nagyon jól tudod, milyen mennyei érzés pezsgőfürdőzni. Miért ne vehetnél otthonra is egy jakuzzit? Ma már remek áron be tudod szerezni, és ha éppen nem tartós kapcsolatban élsz, akár még hódíthatsz is vele. Mutatjuk azt a 6 okot, amiért érdemes beruháznod egy jakuzzira!
6 ok, hogy otthonra is szükséged lesz jakuzzira

1. A feszültség oldása

A pezsgőfürdő oldja a feszültséget. Nincs is kellemesebb egy stresszes napot követően, befeküdni a jakuzziba és érezni, ahogy a feszültséget percről - perce, a nyugalom váltja fel. A jakuzziban különféle masszázstechnikák teszik lehetővé a kellemes ellazulást. Az izmok veszítenek görcsös feszességükből és ennek hatására, a stresszhormonszint is csökken a szervezetben.

2. A romantikus és szenvedélyes hangulat megteremtése

A jakuzzi lehetőséget ad egy-egy romantikus este eltöltésére. A lágy zene, a gyertyák, a pezsgőzés és maga a jakuzzi is mind-mind, lehetőséget ad egy szerelmes, szenvedélyes éjszaka eltöltésére a kedveseddel. Minél többször áldoztok a szerelem oltárán, minél többet tudtok egy-egy este alkalmával beszélgetni, annál jobban elmélyülhet a kapcsolatotok, márpedig a boldog kapcsolat egyik pillére a jó kommunikáció a felek között.

3. Az érzelmi egyensúly megteremtése

Minden este valami olyan dologgal kellene zárnunk a napot, amit szeretünk, ami kikapcsol, ami ellazít. Ezért alvás előtt nem a napi dolgokon agyalnánk, hanem már a jakuzziban átgondolnánk a napunkat, lezárnánk azt, és akár még a másnapi terveinket is kigondolhatjuk. Este, már letisztult gondolatokkal és érzésekkel feküdhetünk le, amely elősegíti a mély és pihentető alvást.

4. A pihentető alvás segítője

Abban biztos lehetsz, ha esténként legalább egy órát a jakuzziban töltesz, nem lesz gondod az alvással. Egyrészt a meleg víz hatásának köszönhetően könnyen rád tör majd az álmosság, másrészt a hidromasszázs stresszoldó hatása miatt olyan álmos leszel, hogy a jövőben nem lesznek alvási gondjaid.

5. A vérkeringés serkentése

A jakuzzit voltaképpen nevezetjük masszázsmedencének is. A jakuzzinak számtalan előnye van, az egyik a vízsugaraknak köszönhető, vagyis a vízpermet hihetetlen milyen jó hatással van a vérkeringésre. A hidrosztatikus nyomás pedig a szív és a tüdő egészségét javítja.

6. A fájdalom elűzése

A pezsgőfürdőben kialakított masszázstechnika csökkenti a megfeszült izmokban keletkezett fájdalmat. Éppúgy hatásos hátfájdalom és derékfájdalom esetén, és még a fejfájást is csillapítja. A vízben, akár még gyakorlatokat is végezhetsz. A vízben történő mozgás növeli az izomerőt, növeli a váll és más testrészek mozgástartományát.

Kapcsolódó cikkek

Alapvető csavarok, amiket érdemes otthon tartani

Alapvető csavarok, amiket érdemes otthon tartani

Általában minden családban tartanak otthon barkács felszerelést, hiszen ma már nem csak a férfiak, hanem a nők közül is van aki barkácsol. Ha javítani kell valamit vagy összeszerelni, nem csak szerszámokra, hanem szögekre és csavarokra is szükség lesz.

A legjobb szövetek kiválasztása ágyneműk számára

A legjobb szövetek kiválasztása ágyneműk számára

A legjobb szövetek kiválasztása az ágyneműk számára fontos döntés.

Kéziszerszámok azoknak, akik nem szeretnek szerelni

Kéziszerszámok azoknak, akik nem szeretnek szerelni

Hiába nem szeretünk otthon szerelni és barkácsolni, ha egyszer rendszeresen hibák keletkeznek a ház körül.