Laptop trendek

Az év elején mindig rengeteg újdonságot tudunk meg a készülő eszközökről. A laptopok évről-évre egyre nagyobb figyelmet kapnak, hiszen a legtöbbünk számára nagyon fontos, hogy olyan készülék tulajdonosai legyünk, amely sokáig bírja, tartós és elbírja a rendszeres használatot.
Laptop trendek

Sokan gamer laptopokra vágynak, de akadnak, akik üzleti vagy hagyományos számítógépeket keresnek.

Ebben a cikkben bemutatjuk az idei várható trendeket.

Mi várható a laptopok piacán 2023-ban?

Elsősorban a hordozható számítógépekkel foglalkozunk, amelyek kapcsán több innovációra számíthatunk ebben az esztendőben. Mind a két nagy gyártó bejelentette, hogy mi várható idén tőlük, aminek köszönhetően fontos információ birtokába kerültünk. Ebből osztunk meg most párat.

A piacvezető Lenovo újdonságai

A gyártó bejelentette, hogy idén megjelenik a Yoga AIO 9i, amivel a cég újradefiniálja, hogy mi is manapság egy all-in-one asztali eszköz. Az új változat hordozható, azonban hatalmas teljesítményt kapott, a frissített készülék pedig megkapta a legújabb AMD Ryzen 7000-es procikat, valamint ment bele egy továbbfejlesztett akksu, amely jóval tovább bírja, mint eddig valaha.

Bemutatták továbbá a ThinkBook Plus sorozat új tagját, ami egy forgatható kijelzős, egyik oldalán OLED panelt kapott eszköz. A másik részét a gyártó színes e-Ink képernyő tervezte, a megvalósítás pedig igen ütős lett. A laptop mágneses tűs csatlakozót kapott, amely lehetőséget ad arra, hogy a 4K webkamera is kényelmesen elmenjen rajta.

Mit tudnak az idei DELL gépek?

Ami a Dell-t illeti, hat új gamer laptopot mutattak be az Alienware társaságában. Az eddigi 14,15 és 17 colos eszközök mellett idénre végre képbe kerülnek a 16 és a 18-as kijelzők, amik tökéletes lehetőséget adnak a játékra. Ezt amúgy az Alienware Cryo-tech hőszabályozási megoldása tette lehetővé, ugyanis így a Dell képes volt növelni a képernyő méretét. Maga az eszköz mérete viszont nem igazán változott meg.

Jellemző új funkció a kiterjettebb látómező, a Dolby Atmos térhatású hangzás, illetve a magas felbontású FHD kamera, amely sokkal jobb minőségű videós kommunikációt tesz lehetővé.

Ne feledkezzünk meg a tartólábak új kialakításáról sem, amelynek hála jobban áramlik a levegőt, a gép alján keresztül a gépház mélyére is eljut, így a rendszer teljesítménye és sokkal jobb lett. Emellett pedig a CPU-t és a GPU-t is bevonták az Element 31 nevezetű termikus felületanyaggal, így a hőelosztás még optimálisabbá vált.

Összegezve

Ezek tehát az idei újdonságok, amelyeket várhatunk 2023-ban. Ha pedig kiegészítőkre van szükség régi készülékekhez, esetleg akkumulátor vásárlása esedékes telefonhoz, akkor mindezt egy helyről könnyedén beszerezhetjük a Laptopakkumulator.eu oldaláról.

Kapcsolódó cikkek

Livestream-en nyomják az influenszerek

Homeshopping 2.0 a kínai Amazonon, a Taobao-n

Felépített gyerekszobákból megy az influenszerek műsora. Bemutatjuk, milyen Kínában a livestreamezés.

Videó trendek 2023-ban

Videó trendek 2023-ban

Bár a médiafogyasztási szokások folyamatosan változnak, továbbra is a videó a legkedveltebb kontent típus a tartalommarketingben belül, és egyre több vállalat alkalmazza marketing stratégiája központi elemeként.